ALERTĂ Meleșcanu l-a trădat pe Tăriceanu și a acceptat oferta PSD de a fi președintele Senatului!

ALERTĂ Meleșcanu l-a trădat pe Tăriceanu și a acceptat oferta PSD de a fi președintele Senatului!

ALERTĂ Meleșcanu l-a trădat pe Tăriceanu și a acceptat oferta PSD de a fi președintele Senatului! 

Teodor Meleșcanu (ALDE) a declarat luni că a primit o propunere de la PSD să fie președintele Senatului. ”Am înțeles că azi în grupul PSD s-a adoptat decizia de a-mi susține candidatura, voi discuta cu colegii mei de la Senat”. Meleșcanu nu a spus ferm dacă acceptă propunerea PSD, dar a spus că așteaptă rezultatul votului. ”E nevoie de un om cu experiență la vârful Senatului”, a mai spus Meleșcanu.

Și premierul Viorica Dăncilă a anunțat luni că PSD îl susține pe Meleșcanu: „Noi îl susţinem pe domnul Teodor Meleşcanu. (…) Sunt multe opţiuni, s-a votat şi îl susţinem pe domnul Teodor Meleşcanu. Nu puteam să fac propunerea fără a avea o discuţie”, a spus Dăncilă după şedinţa grupului parlamentar al PSD de la Senat, potrivit Agerpres.

La rândul său, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că a avut aseară o discuție cu Teodor Meleșcanu însă acesta nu i-a spus nimic despre intenția de a candida la șefia senatului.

Tăriceanu a reacționat iritat la întrebările presei pe această temă: ”Nu cred că poate cineva să propună o funcție la ALDE fără să discute cu conducerea. Această chestiune ar fi putut să fie făcută, dacă a fost făcută, numai în cadrul unei discuții cu ALDE și asta nu a avut loc. O astfel de propunere nu am ce să o comentez. Am avut aseară o discuție cu dl Meleșcanu în care nu mi-a spus nimic o astfel de intenție… Am discutat cu colegii din PSD care mi-au spus că nu sunt hotărâți în acest moment care ar fi persoana care urmează să fie susținută. Am auzit că sunt mai mulți senatori PSD care își doresc această funcție”.

Știre în curs de actualizare


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu