Alertă meteo: ninsori, precipitații mixte și intensificări ale vântului. Cât ține vreme rea

Alertă meteo: ninsori, precipitații mixte și intensificări ale vântului. Cât ține vreme rea

Meteorologii au emis marți, 19 martie, o alertă de vreme rea, cu precipitații slabe, ninsori și vânt. Avertizarea meteo este valabilă în intervalul 19 martie, ora 10.00 - 21 martie, ora 20.00.

În Carpații Orientali și Meridionali se va depune un strat nou de zăpadă. Foto: Arhivă

Conform ANM , în intervalul menționat, se vor semnala temporar „precipitații slabe, sub formă de ninsoare în nordul și centrul Moldovei și mixte în sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și în sudul și estul Transilvaniei.

În Carpații Orientali și Meridionali va ninge local moderat cantitativ (10...15 l/mp) și se va depune strat nou de zăpadă. Vor fi intensificări ale vântului cu rafale în general de 40...50 km/h în estul, sud-estul țării și la munte, iar în cursul zilei de marți și în vest”.

Cum va fi vremea în Capitală

În intervalul 20 martie, ora 10.00 - 21 martie, ora 8.00, vremea se va îndrepta. Meteorologii anunță că temperaturile vor fi în creștere , situându-se în jurul celor specifice acestei perioade. Cerul va avea înnorări temporare și sunt așteptate ploi de scurtă durată, în special după-amiaza, conform Știrile Pro TV .

Vântul își va face simțită prezența, suflând slab și moderat. Maximele se vor situa între 11 și 12 grade Celsius, iar minimele se vor încadra între 1 și 2 grade Celsius.

În intervalul 21 martie, ora 8.00 - 21 martie, ora 20.00, mercurul din termometre va indica 11- 12 grade Celsius. Cerul va fi acoperit de nori și se vor semnala ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?