ALERTĂ Rareș Bogdan avertizează: România în pericol din cauza unor aventurieri politici de joasă speță./Primarii marilor orașe, marți seară la Jocuri de Putere

ALERTĂ Rareș Bogdan avertizează: România în pericol din cauza unor aventurieri politici de joasă speță./Primarii marilor orașe, marți seară la Jocuri de Putere

ALERTĂ Rareș Bogdan avertizează: România în pericol din cauza unor aventurieri politici de joasă speță./Primarii marilor orașe, marți seară la Jocuri de Putere.

„Orlando, Valcov, Dragnea, Viorel Stefan, Dancila ar trebui deferiti Justitiei imediat pentru falsificarea de raportari de date oficiale. Situatia economiei Romaniei este cu adevarat grava si in inrautatire de la o luna la alta.
Copiii si nepotii nostri vor plati returnarea datoriilor facute de acesti politruci ordinari care isi bat joc de economia Romaniei. Situatia este mult mai grava decat ne puteam inchipui. Ne paste CRIZA. Iar dementii de serviciu sunt doar cu ochii pe Rezerva BNR.
România în pericol din cauza unor aventurieri politici de joasă speță.”, a scris pe Facebook cunoscutul jurnalist. 

Rareș Bogdan a anunțat că primarii marilor orașe vor fi în platou la Jocuri de Putere marți seară:

„Diseara la “Jocuri de Putere cu Rares Bogdan” vorbesc Primarii Romaniei. Astrid Fodor - SIBIU, Emil Boc - CLUJ, Mihai Chirica - IASI, Mircea Hava - ALBA IULIA, Catalin Chereches - BAIA MARE, Gheorghe Falca -ARAD in Direct despre bataia de joc pe care Guvernul Dragnea/Dancila o practica la adresa cetatenilor marilor orase si a celorlalte municipii ale Romaniei.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...