ALERTĂ Rareș Bogdan, declarații fără perdea despre T.Toader. „Cel mai infect personaj din spațiul public românesc!

ALERTĂ Rareș Bogdan, declarații fără perdea despre T.Toader. „Cel mai infect personaj din spațiul public românesc!

ALERTĂ Rareș Bogdan, declarații fără perdea despre T.Toader. „Cel mai infect personaj din spațiul public românesc! Rareș Bogdan îl desființează pe Tudorel Toader: Este cel mai infect personaj din spațiul public românesc!

Jurnalistul Rareș Bogdan, realizator al emisiunii ”Jocuri de putere” de la postul de televiziune Realitatea TV, a fost invitat la emisiunea Puterea Știrilor de la PSnews.

În cadrul emisiunii jurnalistul a vorbit despre anunțul lui Tudorel Toader, potrivit căruia ministerul a pregătit o ordonanţă de urgenţă pentru repunerea în termen a celor condamnaţi de complete nelegal constituite.

”La ora actuală cred că Tudorel Taoder este cel mai infect personaj din spațiul public românesc pentru că, spre deosebire de precedentul ministru al Justiției, Florin Iordache, care era un om acultural și cu școlile făcute la 35 de ani în marea universitate din Bălți, Tudorel Toader nu este un om lipsit de școală, este doar lipsit de caracter, de onoare și de bun simț. Dânsul se pune în slujba partidului-stat, a liderului suprem, încercând să le aducă ceea ce caută de 2 ani de zile. Mă întreb cum va arăta în Europa, cum va arăta în lume momentul în care 374 de sentințe finale vor fi anulate sau vor putea fi atacate și aproximativ 800 de condamnați vor intra în rejudecare(…) Pentru România o astfel de decizie, pe care încă sper ca doamna Dăncilă să nu și-o asume, va însemna ieșire din Europea din punct de vedere al statului de drept”, a declarat Rareș Bogdan, la Puterea Știrilor, de la PSnews.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...