ALERTĂ Rareș Bogdan, ȘOCAT după un nou atac DEMENT al unui deputat PSD la adresa președintelui! VIDEO

ALERTĂ Rareș Bogdan, ȘOCAT după un nou atac DEMENT al unui deputat PSD la adresa președintelui! VIDEO

ALERTĂ Rareș Bogdan, ȘOCAT după un nou atac DEMENT al unui deputat PSD la adresa președintelui!

Ce a scris jurnalistul pe contul său de Facebook:

„Totusi, nu reusesc sa inteleg, cei din PSD sunt pur si simplu cretini, sau doar unii din PSD, multi rau(!!!!!) sunt extrem de cretini? Aceasta este intrebarea care ma chinuie in dimineata aceasta. Are cineva o idee despre cati cretini se afla totusi in acest partid devenit din ce in ce mai ridicol, cu ajutorul direct a reprezentantilor lor la varf? Oare poate cineva sa imi arate procentele de cretini, ticalosi, prosti si oameni de buna credinta din acest partid?”

 Președintele României nu-i român. UE ne ține cu nasul în rahat. Poporul german, pro-Hitlerist până în 1970! Iohannis „infiltrat”? Delir la o televiziune locală din Galați. Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa: Președintele României nu-i român. UE ne ține cu nasul în rahat. Poporul german, pro-Hitlerist până în 1970! Iohannis „infiltrat”?

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa, cunoscut pentru desele ieșiri în decor din punctul de vedere al limbajului și al comportamenmtului, a făcut o serie de acuzații nefondate la adresa Ununii Europene și a președintelui Klaus Iohannis și aluzii ”naziste” la adresa Germaniei, semnalează publicația cetățeanul.net, citată de G4Media.ro.

 În viziunea lui Bacalbașa, Uniunea Europeană este o „Germano-Franța și coloniile ei”, pentru care România nici măcar nu este un partener de mâna a 2-a, ci undeva la nivelul situațiilor umilitoare.

Câteva extrase din declarațiile făcute de Bacalbașa la emisiunea „Orașul meu”, difuzată de TV Galați, televiziunea PSD Galați:

”Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei, actuale sau pe care și dorește să li se subordoneze în întregime”

„Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat”

”Una este prestația unui provocator profesional, cum este din nefericire președintele acestei țări, ales, în ce condiții ales ar fi multe discuții, dar ales și care încalcă Constituția României, care batjocorește voința populară și pentru care faptul că Guvernul și Parlamentul sunt rezultatele unei opțiuni populare nu are nicio importanță. Pentru că dacă disprețuiești românii, nu poți să aplici o regulă numită democrație unei structuri pe care o disprețuiești. Nici nu pot să îl învinovățesc.

Germania a infiltrat timp de decenii, pentru că deși Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, până în 1970, în proporție de 70%, era pro-Hitlerist”

”M-a bucurat când discuția dintre doamna Dăncilă cu Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false, știi, care toate sunt din PPE, adică etnic, poate non-germane dar servind interesele strict ale acestei țări și n-a cedat doamna Dăncilă. Dacă vrei, este un răspuns și pentru numitul Klaus Werner”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

3 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

4 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...