ALERTĂ Sebastian Ghiță, AMENINȚĂRI DEMENTE, în direct, la adresa protestatarilor anti-Toader! „Îi vom lua la bătaie”

ALERTĂ Sebastian Ghiță, AMENINȚĂRI DEMENTE, în direct, la adresa protestatarilor anti-Toader! „Îi vom lua la bătaie”

ALERTĂ Sebastian Ghiță, AMENINȚĂRI DEMENTE, în direct, la adresa protestatarilor anti-Toader! „Ii vom lua la bataie”. Sebastian Ghita anunta ca-si va trimite oamenii sa-i atace pe manifestantii anti-Toader.

Scapat momentan de titulatura de fugar si cu ambitii electorale, Sebastian Ghita pare ca se crede invincibil. Si asta rezulta si din comentariile facute luni seara de fostul deputat PSD, inculpat in nenumarate dosare de coruptie.

Intr-o interventie telefonica la televiziunea pe care o controleaza – Romania Tv -, Ghita i-a amenintat cu bataia pe protestatarii #rezist.

 „Daca le mai prindem pe bandele #rezist cum am vazut astazi la Ministerul Justitiei s-ar putea sa se intalneasca cu niste cetateni de la Partidul Romania Unita ca sa le dea niste suturi in fund sa ii trimitem acasa. Daca politia nu intervine o sa ne luam la bataie cu ei. Cum ii vom prinde distrugand institutii, o sa le dam o mama de bataie sa plece acasa sa ne lase in pace”, a fost reactia lui Sebastian Ghita la protestele cetatenilor prin care sustin lupta magistratilor pentru o justitie independenta, necontrolata politic, potrivit unei relatari pe Facebook a lui Catalin Tenita.

Nici prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, nu a primit un tratament mai civilizat din partea lui Ghita.

„Cine este Timmermans, un domn din Olanda care ne-a umilit. A venit azi sa primeasca un premiu de la oamenii lui Soros. Ce pacaleala ne face (sic!) SNSPA si Negrescu”, a mai spus Ghita, potrivit Romania Tv.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”