ALERTĂ Tăriceanu, PALMĂ pentru Dragnea și PSD! Declarație surprinzătoare despre o eventuală plângere penală împotriva președintelui Iohannis

ALERTĂ Tăriceanu, PALMĂ pentru Dragnea și PSD! Declarație surprinzătoare despre o eventuală plângere penală împotriva președintelui Iohannis

ALERTĂ Tăriceanu, PALMĂ pentru Dragnea și PSD! Declarație surprinzătoare despre o eventuală plângere penală împotriva președintelui Iohannis.Tăriceanu, despre o eventuală plângere penală împotriva președintelui Iohannis: Să nu coborâm dezbaterea politică la un nivel foarte jos.

 Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat sâmbătă, întrebat referitor la posibilitatea depunerii unei plângeri penale împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, că a auzit „tot felul de zvonuri” şi nu doreşte ca dezbaterea politică să fie coborâtă „la un nivel foarte jos”, transmite Agerpres.

„Am auzit tot felul de zvonuri la care nu am niciun fel de dorinţă de a răspunde, pentru ca să nu coborâm dezbaterea politică la un nivel foarte jos. Am luat notă de comunicarea făcută de preşedinte, de răspunsul, în speţă, de refuzul domniei sale şi acest lucru sunt convins că va fi analizat de doamna prim-ministru, care este responsabil de buna funcţionare a Guvernului şi de numirea şi revocarea miniştrilor”, a afirmat Tăriceanu, întrebat dacă în coaliţie s-a discutat despre depunerea unei plângeri penale pentru înaltă trădare împotriva lui Iohannis în urma respingerii de către preşedinte a numirii Olguţei Vasilescu la Ministerul Dezvoltării.

Lia Olguța Vasilescu a anunțat, joi, într-o postare pe Facebook, că îi va face o plângere penală președintelui Klaus Iohannis pentru abuz în serviciu după ce acesta a refuzat să o numească în funcția de ministru al Dezvoltării.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, într-un interviu pentru Antena 3, că nu se aștepta ca președintele Klaus Iohannis să respingă din nou numirea Olguței Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării și că în coaliția PSD-ALDE este „o stare de iritare“. „Vom avea o ședință în coalitie și vom avea o decizie, nu pot să spun care va fi“, a adăugat Dăncilă


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”