ALERTĂ Val URIAȘ de solidaritate cu tânărul de 17 ani care l-a înfruntat pe șeful Jandarmeriei Mureș la protestul anti-Dăncilă!

ALERTĂ Val URIAȘ de solidaritate cu tânărul de 17 ani care l-a înfruntat pe șeful Jandarmeriei Mureș la protestul anti-Dăncilă!

ALERTĂ Val URIAȘ de solidaritate cu tânărul de 17 ani care l-a înfruntat pe șeful Jandarmeriei Mureș la protestul anti-Dăncilă! Pagina de Facebook a lui Alin Popoviciu, elevul de 17 ani din Targu-Mures care a fost amenintat de seful Jandarmeriei  locale pentru ca ar fi organizat un miting anti-Dancila, este luata cu asalt de sute de romani, care il felicita si se ofera sa ii plateasca amenda.

Seful Jandarmeriei Mures, Tiberiu Adrian Filipas, l-a invinovatit de organizarea manifestatiei pe Alin Popoviciu. El l-a amenintat ca il va amenda, sustinand ca „sunteti organizator pe spatiul public virtual”. „Va invit sa parasiti acest loc”, a mai spus nervos seful Jandarmeriei.

De la minutul 28:

 Dupa ce Dancila a plecat in mare viteza, in huiduielile protestatarilor, Alin Popoviciu a scris pe Facebook ca spera ca va fi sustinut, daca va primi amenda din partea Jandarmeriei.

„Va multumesc ca mi-ati fost alaturi si pana acum si va rog din toata inima sa imi fiti alaturi in continuare si sa ma ajutati in cazul unei astfel de sanctuni… Este firesc ca singur nu pot sa suport eventuala sanctiune, inca am doar 17 ani”, a scris Popoviciu pe pagina sa.

Tanarul a primit peste 600 de raspunsuri in numai doua ore. Sute de romani se ofera sa ii plateasca amenda si il felicita pentru atitudinea sa.

„Din pensia mea iti platesc amenda, te iubesc tinere si ma mandresc ca am astfel de tineri in tara mea, nu a lui Dragnea”, scrie o pensionara.

„Cand simti ca totul s-a terminat, totul este pierdut, apare unul ca tine de 17 ani si iti incarca bateriile. Nu suntem definitiv pierduti. Exista speranta. Multumim copile pentru imbold”, i-a transmis o romanca.

„Am fost amenintat cu contraventie, pentru ca am organizat un protest impotriva lui Dancila. Nu am facut decat sa-i chem pe oameni, pe pagina mea de Facebook, sa o salute pe Dancila.

Comandantul a intrat intre noi si a spus, fara sa dea ‘Buna ziua’: ‘Aveti cinci minute sa evacuati piata’. N-are decat sa imi dea amenda.

Eu nu am organizat nimic, nu exista un organizator. Ma vad mai tanar, dar nu o sa cedez. Ei sunt vinovati pentru starea in care se afla acum sistemul medical.

A venit la mine si mi-a spus ca sunt responsabil pentru adunarea de aici, ca i-am adus eu, la 17 ani. Este condamnabil sa te legi de un minor. Cum credeti la ca la 17 ani pot sa organizez o asemenea adunare?

Nu m-am speriat, pentru ca vad in jurul meu oameni care ma incurajeaza”, a povestit Popoviciu in timpul protestului.








Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”