Alex Maxim, la Beșiktaș cu un salariu colosal: Detaliile mutării, oferite de turci

Alex Maxim, la Beșiktaș cu un salariu colosal: Detaliile mutării, oferite de turci

Tragedia din Turcia a avut un final fericit pentru Alex Maxim (32 de ani). Adevărul a explicat, astăzi, cum viața normală a fost oprită în „Țara Semilunei“ după dezastrul natural de la începutul săptămânii trecute. Urmările acestui cataclism au cauzat și sistarea activității pentru mai multe cluburi de fotbal. Printre care și Gaziantep, unde evolua Alex Maxim din 2020.

Alex Maxim

Cum formația sa s-a retras din prima ligă turcă, românul a fost împrumutat la Beșiktaș până în vară. Mutarea s-a oficializat astăzi și, potrivit presei locale, Beșiktaș îl va legitima pe Maxim, fără să plătească vreo sumă pentru aducerea sa. În schimb, formația din Istanbul îi va oferi românului 400.000 de euro până în vară.

Beșiktaș, o forță în Süper Lig, ocupă locul 4 după 22 de etape, la 15 puncte de liderul Galatasaray. Chiar dacă Beșiktaș e în afara luptei pentru câștigarea titlului, trupa pregătită de Senol Güneş (70 de ani) țintește o clasare pe podium, fiind la un punct de locul 3 și la șase „lungimi“ de poziția secundă în clasament. Dacă va termina campionatul pe 2 sau pe 3, Beșiktaș va prinde următorul sezon de cupele europene. Presa turcă a scris că, dacă va avea evoluții bune la noua sa formație, Maxim poate fi transferat definitiv, în vară, el fiind un jucător foarte bine cotat în Turcia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”