Alexander-Arnold, accident teribil. Fotbalistul lui Liverpool, la un pas să fie strivit de un stâlp smuls de vânt

Alexander-Arnold, accident teribil. Fotbalistul lui Liverpool, la un pas să fie strivit de un stâlp smuls de vânt

Trent Alexander-Arnold a avut parte de un moment teribil ieri, în timp ce un stâlp de electricitate a picat pe mașina pe lângă care el trecea. Fundașul dreapta al lui Liverpool a produs ulterior un accident, dar ambii șoferi au scăpat nevătămați, circulând cu viteză foarte mică.

"Alexander-Arnold a driblat moartea", titrează Daily Mail azi, jurnaliștii sursei citate relatând momentele teribile pe care le-a trăit apărătorul dreapta al lui Jurgen Klopp vineri dimineață. Un stâlp de electricitate de 40 de metri a fost pus la pământ de vântul puternic și a picat pe o mașină care se afla chiar lângă locul pe unde a trecut Range Rover-ul starului de la Liverpool.

Alexander-Arnold e așteptat să joace în derby-ul orașului Liverpool. Foto Facebook

Tânărul de 25 de ani a trebuit să vireze pentru a evita stâlpul căzut la pământ, însă manevra sa a dus la o ciocnire cu un BMW care circula din sens invers. Ambii șoferi circulau cu viteză mică, din cauza condițiilor meteo, astfel că au scăpat nevătămați, deși mașinile au suferit daune serioase. Internaționalul englez a fost extrem de zdruncinat după întâmplare, așa cum relatează un martor pentru sursa citată, acesta mai punctând că "e o minune că nimeni nu a fost ucis".

După accidentul de ieri, Alexander-Arnold a participat la antrenamentul echipei, astfel că foarte probabil va fi titular în Merseyside derby, duelul cu Everton programat astăzi, de la 14.30, pe Anfield.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat