Alexandra Cadanțu: „Am văzut-o dezbrăcată pe Serena în vestiar. O săptămână am fost șocată!”

Alexandra Cadanțu: „Am văzut-o dezbrăcată pe Serena în vestiar. O săptămână am fost șocată!”

Alexandra Cadanțu (30 de ani), locul 292 WTA, a povestit recent un episod din tenis, cu Serena Williams (38 de ani), locul 9 WTA, în prim plan.

Bucureșteanca a rămas șocată de fizicul sportivei din America, după ce a văzut-o complet dezbrăcată pe sportiva din America, înainte ca aceasta să nască.

 Întâlnirea cu Serena Williams după care Alexandra Cadanțu nu și-a mai revenit o săptămână

Cadanțu a mărturisit că acea întâmplare a marcat-o foarte mult, dar și că atunci a realizat de ce Serena Williams a fost o ”mașină de tenis”, una dintre cele mai valoroase jucătoare din toate timpurile, dar și cu cei mai mulți fani.

”Prima dată când am fost la un turneu de Grand Slam și prima amintire pe care o am de când am intrat în vestiar a fost când am văzut-o pe Serena Williams pentru prima dată în viața mea.

Am văzut-o dezbrăcată și am rămas șocată timp de o săptămână, fiindcă e foarte mare. E incredibil cum poate să arate, cum poate să joace și cum poate să se miște”, a spus, pentru  Gsp , Alexandra Cadanțu.Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă ies lovele, ești prietenul lui cel mai bun! Caracter zero”

2 Cum este posibil așa ceva? / Tribunalul București a suspendat recuperarea prejudiciului în dosarul lui Dan Voiculescu

3 „Rușine! Trădător de neam și țară!” / Românii, indignați după arestarea trădătorului care spiona pentru Rusia

4 VIDEO „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!” / Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul / Ce spune despre micii din Obor

5 Rusia modifică unilateral granițele cu două state NATO în Marea Baltică