Alexandra Cadanțu: „Am văzut-o dezbrăcată pe Serena în vestiar. O săptămână am fost șocată!”

Alexandra Cadanțu: „Am văzut-o dezbrăcată pe Serena în vestiar. O săptămână am fost șocată!”

Alexandra Cadanțu (30 de ani), locul 292 WTA, a povestit recent un episod din tenis, cu Serena Williams (38 de ani), locul 9 WTA, în prim plan.

Bucureșteanca a rămas șocată de fizicul sportivei din America, după ce a văzut-o complet dezbrăcată pe sportiva din America, înainte ca aceasta să nască.

 Întâlnirea cu Serena Williams după care Alexandra Cadanțu nu și-a mai revenit o săptămână

Cadanțu a mărturisit că acea întâmplare a marcat-o foarte mult, dar și că atunci a realizat de ce Serena Williams a fost o ”mașină de tenis”, una dintre cele mai valoroase jucătoare din toate timpurile, dar și cu cei mai mulți fani.

”Prima dată când am fost la un turneu de Grand Slam și prima amintire pe care o am de când am intrat în vestiar a fost când am văzut-o pe Serena Williams pentru prima dată în viața mea.

Am văzut-o dezbrăcată și am rămas șocată timp de o săptămână, fiindcă e foarte mare. E incredibil cum poate să arate, cum poate să joace și cum poate să se miște”, a spus, pentru  Gsp , Alexandra Cadanțu.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

2 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

3 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

4 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

5 Foarte interesante amănunte!