Alexandra Stan, mesaj belicos pentru un prost cu bani care a încercat s-o „combine” pe net

Alexandra Stan, mesaj belicos pentru un prost cu bani care a încercat s-o „combine” pe net

Alexandra Stan (33 de ani) a dezvăluit pe rețelele de socializare un episod neplăcut pornit de la un mesaj anonim primit din partea unui bărbat căsătorit.

Printr-o postare în secțiunea Story de pe Instagram, Alexandra Stan a dezvăluit mesajul indecent, exprimându-și furibund indignarea.

„Bună. Hai să începem cu dreptul. Eu sunt Alex, 38 de ani, București, puțin căsătorit. Conduc ceva companii în domeniul transportului. Locuiesc în zona de nord, firma o am la periferie, unde am și garajul mașinilor.

Pe scurt, că nu îmi place vrăjeala. Uite care e treaba, ești superbă și aș vrea să ne cunoaștem. Dacă tu consideri că merită să continuăm discuția, ar fi o plăcere. Îți poți face și un cont fals și o continuăm acolo. O zi bună”, ar fi fost mesajul pe care i l-a transmis un bărbat Alexandrei Stan.

„Mamă, ce m-am enervat! Primesc foarte multe mesaje penale. Dacă mă uit în primele 10-20 de mesaje pe care le am, vă minunaţi. Cred că unii vă și cunoașteți între voi. Mamă, nici nu sunt coerentă, m-am enervat maxim. Cum să spui că eşti puţin însurat?

Eu înţeleg situaţia, sunt sexy, mi se văd sfârcurile, una, alta. Da, am înţeles! Îţi place de mine, te uiţi la mine, mă apreciezi, îmi dai o inimoară. Dar pe bune? Să îmi zici că eşti puţin căsătorit şi că ai firma de transport în nordul Capitalei? Și să-mi fac eu cont ca să vorbesc cu el? Chiar nu îţi este ruşine?!”, a reacționat Alexandra Stan.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...