Alexandru Arșinel: Trupul Stelei Popescu va fi depus la Teatrul Constantin Tănase; actrița va fi înmormântată la Cernica

Alexandru Arșinel: Trupul Stelei Popescu va fi depus la Teatrul Constantin Tănase; actrița va fi înmormântată la Cernica

Actorul Alexandru Arșinel, partenerul de scenă al Stelei Popescu, a declarat joi că trupul artistei va fi depus la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București, iar sâmbătă va fi dus la Cernica, unde va fi înmormântată duminică, alături de soțul ei.

"La Teatrul Tănase va fi expusă până poimâne după-amiază, când va fi dusă la Cernica, la biserică, și duminică va fi înmormântată alături de Puiu, de soțul ei", a declarat Alexandru Arșinel.

El a mai spus că actrița a fost găsită fără viață în locuința ei din București de către fiica sa, Doina Maximilian, și a afirmat că ar fi avut o hemoragie internă.

"Stela a fost unică și nu îmi găsesc cuvintele pentru a o defini în lumea asta românească (...) A fost un om extraordinar, atât trebuie să știți și a dispărut jumătatea cealaltă. (...) Vorbeam în fiecare zi, se simțea bine. Tocmai hotărâsem să discutăm despre ce vom face în Spania pe 1 decembrie (...) Ea niciodată nu dădea semne de oboseală", a mai spus Alexandru Arșinel.

Actrița Stela Popescu a fost găsită decedată joi, la domiciliul său, a declarat, pentru AGERPRES, coordonatorul SMURD București, medicul Bogdan Oprița. Stela Popescu avea 81 de ani.

AGERPRES/(A-autor: Oana Mălina Negrea, editor: Mihai Simionescu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”