Alexandru Nicolae Bociu preia şefia ANSVSA

Alexandru Nicolae Bociu preia şefia ANSVSA

Vicepreşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Alexandru Nicolae Bociu, a fost desemnat să exercite atribuţiile funcţiei de preşedinte al Autorităţii, printr-o decizie a prim-ministrului interimar Florin Cîţu publicată, luni, în Monitorul Oficial.

"Începând cu data intrării în vigoare a acestei decizii, domnul Alexandru Nicolae Bociu, vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, exercită atribuţiile preşedintelui, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, până la numirea conducătorului instituţiei, potrivit legii", se arată în decizie.

În data de 17 noiembrie, Robert-Viorel Chioveanu a fost eliberat din funcţia de preşedinte al ANSVSA, tot printr-o decizie a premierului interimar Florin Cîţu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...