Alianța PSD-PNL Sector 1: Suplimentăm fondurile pentru sistemul de educație din Sectorul 1

Alianța PSD-PNL Sector 1: Suplimentăm fondurile pentru sistemul de educație din Sectorul 1

Consilierii locali ai Alianței PNL-PSD au aprobat astăzi în ședința Consiliului Local două proiecte pentru suplimentarea fondurilor pentru sistemul de educație din Sectorul 1. S-au alocat peste 20.000.000 lei, astfel: 10.300.500 lei pentru proiectul Școala de vară, beneficiari 1.820 elevi și 10.237.900 lei pentru proiectul Grădinița de vacanță, beneficiari 2.200 preșcolari. Un alt proiect este cel referitor la cuantumul burselor școlare de merit și de excelență pentru premiile I, II și III precum și o bursă de 100 lei pentru elevii din învățământul primar care au mai puțin de 10 absențe.

"Proiectele votate astăzi sunt importante pentru că în timpul vacanței școlare părinții continuă să muncească deci au nevoie să lase copiii în grija școlii, a grădiniței. Toate acestea sunt proiecte continuate din administrațiile anterioare, care se derulează ca atunci, identic. Clotilde Armand nu a făcut absolut nimic pentru sistemul de educație din Sectorul 1, nu a construit nicio școală sau grădiniță nouă. Noi vom extinde rețeaua școlară, vom diversifica proiectele educaționale și vom face din Sectorul 1 avangarda sistemului de educație din București", a declarat George Țuță, candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 1.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?