Alibec dă lovitura verii datorită FIFA: Procesul care îl îmbogățește și explicația avocatului

Alibec dă lovitura verii datorită FIFA: Procesul care îl îmbogățește și explicația avocatului

Necazurile lui Denis Alibec (32 de ani) pare că s-au încheiat, odată cu eliminarea sa din meciul cu CS U Craiova (1-1), în antepenultima etapă a play-off-ului. Atunci, internaționalul român a trăit un veritabil calvar, descris de mama sa. Între timp, lucrurile s-au schimbat radical pentru atacantul „marinarilor“.

Pe lângă câștigarea titlului, Denis a primit și un verdict favorabil, în procesul pe care îl avea, la FIFA, cu turcii de la Kayserispor, grupare pentru care a evoluat, între octombrie 2020 – mai 2021. În această perioadă, atacantul a adunat 17 partide, 3 goluri și 1 pasă de gol, la Kayserispor. Doar că despărțirea de această grupare, produsă în vara anului trecut, a fost cu scandal, fără plata tuturor salariilor la care românul avea dreptul, după cum a notat gsp.ro. Așadar, a urmat un proces la FIFA, câștigat acum de Alibec.

În contul acestei victorii, Denis trebuie să primească suma totală de 1,2 milioane de euro. Cu precizarea că decizia nu e definitivă și poate fi atacată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

FIFA a admis cererea jucătorului Denis Alibec, obligând clubul Kayserispor la plata drepturilor financiare restante și la plata unei compensații pentru încetarea unilaterală a contractului. De asemenea, a respins cererea reconvențională formulată de clubul Kayserispor. E un prim pas foarte important, urmează să vedem, dacă cei de la Kayserispor vor ataca această decizie la TAS“, a explicat avocatul Dan Idița.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

3 Citiți și judecați voi...

4 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

5 Așa o fi?