Alinutza, sunt moi SALTELELE din Chicago?

Alinutza, sunt moi SALTELELE din Chicago?

Scandalul vizitei în America a co-preşedintelui PNL, saltelista Alina Gorghiu, nu s-a sfârşit. După implicarea în vizita acesteia a directorului Antenei 3, Mihai Gâdea, ies la iveală noi informaţii explozive. 

Băieții de la Flux24  au aflat în exclusivitate că Alina Gorghiu nu a fost în SUA însoţită doar de doi senatori PNL, aşa cum se ştia până acum.

Alina Gorghiu şi-a plimbat şi logodnicul în America, Lucian Isar, fost ministru în guvernul Ponta. 

Flux24 a obţinut în exclusivitate o fotografie cu cei doi la un restaurant din Chicago, unde Alina Gorghiu a fost înainte să ajungă în Washington D.C. La masă au fost şi cei doi senatori PNL, dar Lucian Isar a fost pus în capul mesei.

Și, ce să vezi, tot cei de la  Flux24  anunță că vor prezenta dovezi despre finanțatorul excursiei fafardelelor peneliste în SUA!

Băiat de general SIE, Lucian Isar a fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri în guvernul Victor Ponta, iar apoi consilierul lui Stelian Tănase când acesta a condus TVR susţinut de PNL.

Lucian Isar a lucrat în domeniul bancar, dar a fost dat afară la cererea BNR în urma atacului speculativ a­su­pra leului din septembrie 2008. Isar ocupa în acel moment poziţia de vicepreşedinte al Bancpost, fiind responsabil cu operaţiuni de Tre­zorerie.

În urma atacului speculativ de la începutul crizei, doi ban­cheri au fost expulzaţi din sis­tem: Lucian Isar, de la Banc­post, şi Bogdan Mihoc, de la U­niCredit. Ei au fost acuzaţi de BNR că au încălcat regulile jo­cului atunci cînd Banca Naţio­na­lă a fost pusă sub o presiune ex­traordinară să apere leul. Lor li s-a pus în spate creşterea ex­po­nenţială a dobînzilor la lei, ca­re a dus la o fractură pe piaţa monetară. Bancpost a încercat atunci să-l protejeze pe Isar şi i-a schimbat funcţia, scoţîndu-l de la Trezorerie, decizie care nu a fost suficientă. Gu­ver­na­to­rul Mu­gur Isărescu a fost de ne­în­du­plecat, retrăgîndu-i drep­tul de a mai profesa în bancă la acel nivel, la fel ca şi Mihoc.

Zilele trecute, tabloidul Click a scris că cei doi, Alina Gorghiu şi Lucian Isar, s-ar fi şi căsătorit, dar informaţia nu a fost confirmată de cei doi deocamdată.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...