„Am deja destui copii, și mai ales destule fiice”

„Am deja destui copii, și mai ales destule fiice”

Vladimir Putin, în vârstă de aproape 70 de ani, va deveni din nou tată? Presa occidentală relatează că presupusa sa iubită Alina Kabaeva (39 de ani) așteaptă un alt copil. Și conform ultimelor informații, dictatorul rus nu este deloc încântat de asta, scrie Fakt.pl .

Viața privată a lui Vladimir Putin a fost învăluită în mister de ani de zile. Informația oficială este că are două fiice cu prima soție: Maria și Katerina.

*Vladimir Putin. Câți copii are?

Se zvonește că ar avea o a treia fiică. Nu recunoaște însă paternitatea în cazul Jelizaweta Kriwonogi (19 ani), a cărei mamă, o fostă elevă care lucra ca menajeră, a devenit brusc extrem de bogată.

Există, de asemenea, multe zvonuri despre dacă, și dacă da, câți copii are Putin cu gimnasta olimpică Alina Kabaeva. Unele mass-media relatează că sunt patru, dintre care doi sunt gemeni.

Cu toate acestea, noi informații din presa elvețiană arată că rodul aventurii sunt doi copii. Și totul indică faptul că familia nu va mai crește mult.

*”Am deja destui copii

Potrivit cotidianului britanic „The Sun”, canalul prorus numit „General SVR” (condus probabil de un fost locotenent al Serviciului de Informații Externe din Rusia) a informat nu numai că partenera tiranului este însărcinată, dar se știe și ce sex are copilul – este o fată .

Și cum a primit Putin însuși această veste? Potrivit informațiilor de pe portal, președintele rus ar fi spus: Am deja destui copii, și mai ales destule fiice”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale