„Am încălcat niște reguli”/Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce a fost oprită de polițiști și testată cu aparatul DrugTest

„Am încălcat niște reguli”/Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce a fost oprită de polițiști și testată cu aparatul DrugTest

Bianca Drăgușanu a fost oprită în trafic de polițiștii Capitalei și testată cu aparatul DrugTest. În urma controalelor, diva s-a ales cu câteva puncte penalizare și o amendă, scrie protv.ro .

Imediat după controlul poliției, Bianca Drăgușanu a vorbit public despre întâmplare. Aceasta a povestit cum a fost oprită de oamenii legii, testată cu aparatul DrugTest și amendată pentru încălcarea unor reguli.

„Vreau să vă spun că am fost oprită de poliție și am văzut că s-a pornit o campanie antidrog pe care o susțin. Bineînțeles că nu am fost oprită de poliție pentru că sunt un cetățean corect și bun … Am fost oprită de poliție pentru că am încălcat niște reguli. Am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare. Am primit și niște puncte și mi s-a făcut și testul antidrog”, a început ea să povestească pe rețelele de socializare.

Bianca a ținut să puncteze faptul că în timpul testării nu a avut niciun fel de emoție deoarece era conștientă că nu a consumat nicio substanță interzisă și că era imposibil ca DrugTest-ul să o depisteze pozitiv la vreunul dintre droguri.

„Ok, am fost testată antidrog, a durat vreo 10 minute acest test pe care nu l-am mai făcut niciodată. (…) Această campanie antidrog pe care eu o susțin, se pare că funcționează destul de bine și se pare că vizează în special persoanele publice, ceea ce nu este un lucru rău.(…) Nu consum niciun fel de substanțe care să-mi modifice starea, energia sau viața.

Am făcut testul antidrog care a durat mai bine de 10 minute. (…) Acest test antidrog, nu se testează doar drogurile, ci și substanțele antidepresive, sunt vreo 10 substanțe. Ce credeți? A ieșit negativ. Normal că a ieșit negativ, nu am avut niciun fel de emoție. Sunt mândră de mine pentru că am un stil de viață sănătos, consider că Poliția Română își face treaba exact așa cum trebuie, într-un mod civilizat, cu o abordare profi”, a spus Bianca Drăgușanu, în mediul online.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat