„Am primit peste o mie de cereri în căsătorie”/Cine este ucraineanca

„Am primit peste o mie de cereri în căsătorie”/Cine este ucraineanca

Louisa Khovanski, o influenceriță din Ucraina, cunoscută pentru dimensiunea sânilor ei, spune că bărbații din întreaga lume o curtează de la începutul războiului.

Louisa Khovanski a declarat pentru The Sun că a primit o sumedenie cereri în căsătorie, pentru a părăsi Ucraina, bărbații oferindu-i chiar securitate în schimbul unor relații sexuale.

Louisa a spus că sânii ei atrag în mod natural atenția bărbaților din diferite țări, iar mulți au văzut războiul ca pe o oportunitate.

„M-au rugat să mă căsătoresc cu ei pentru a părăsi Ucraina. Unii mi-au oferit un loc de cazare. Am primit peste o mie de cereri în căsătorie. A fost mai periculos să accept această situație decât să trăiesc în Ucraina în perioada războiului”, a spus Louisa, care locuiește la Kiev de cân orașul ei natal a fost cucerit de ruși.

"Am decis să rămân în Ucraina și am respins toate cererile. Nu plănuiesc să plec în acest moment. Dar lucrurile se schimbă, așa că poate voi pleca mai aproape de iarnă", a completat ucraineanca.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?