Amănunte de la ședința secretă a PSD de la Sinaia! Bugetul a sărit în aer! TVA revine la cota 21! Se introduce supraacciza la carburanți! Gaura este de aproape 15 miliarde!

Amănunte de la ședința secretă a PSD de la Sinaia! Bugetul a sărit în aer! TVA revine la cota 21! Se introduce supraacciza la carburanți! Gaura este de aproape 15 miliarde!

Amănunte de la ședința secretă a PSD de la Sinaia! Bugetul a sărit în aer! TVA revine la cota 21! Se introduce supraacciza la carburanți! Gaura este de aproape 15 miliarde! Și nu de 8 miliarde de lei așa cum s-a aruncat pe piață pentru a nu speria populația. S-a discutat aprins despre cum va fi prezentată rectificarea bugetară. Care, în aceste condiții, ar trebui să fie pe minus!

Ședință extrem de tensionată la Sinaia între Dragnea, Tudose și miniștri! Se pare că Bugetul are o gaură care se învârte pe undeva pe la 15 miliarde față de cele mai pesimiste calcule făcute în ianuarie. Și totul este generat de pensiile speciale și de salariile mărite de Cioloș în anumite domenii în noiembrie și decembrie. Sume care n-au fost luate în calcul la începutul anului. Discuțiile s-au împotmolit și au durat ore în șir pe rectificarea bugetară. Care ar fi trebuit să aibă loc. Și care a fost amânată. Cel mai probabil, dacă este să dăm crezare sursei noastre, rectificarea va fi amânată pentru decembrie.

Mai mult, pe lângă introducerea supraaccizei la carburanți, de urgență, s-a discutat și despre revenirea cotei de TVA la 21%. Dar și despre mărirea cotelor la anumite produse unde acesta a fost scăzut punctual iar evaziunea a rămas la niveluri ridicate.

Vin vremuri grele, oameni buni. Nenorociții n-au scos un cuvânt despre miile de firme din toată țara aflate sub protecția baronilor locali PSD și care nu sunt verificate decât simbolic de inspectorii ANAF. Acolo căutați, nenorociților, TVA-ul și evaziunea! 

Apropo de întâlnirile din acest week-end ale PSD-ului. Cazare și masă la Neptun pentru membrii CEx. Cazare, masă plus Fuego la școala de vară a țiitoarelor PSD de la Mamaia. Duminică masă și cazare la Sinaia. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Casei de Pensii anunță oficial care sunt pensiile care cresc cu 80-90% de la 1 septembrie

2 Directoarea Amelie Mauresmo i-a spus verde-n față lui Halep de ce nu i-a dat wildcard la Roland Garros

3 Adevărata bombă din dosarul Coldea-Dumbravă?

4 E bine să nu uităm aceste amănunte, oameni buni...

5 „Nu poți trăi în păcat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu”