Amănunte picante despre Denise Rifai

Amănunte picante despre Denise Rifai

Denise Rifai este un nume sonor pe piața media. Aceasta a lucrat mai bine de zece ani la Realitatea TV, mai întâi ca reporter, iar apoi ca moderator de televiziune. Cozmin Gușă a fost cel care a promovat-o intens, dar și ea a știut să se impună în showbiz prin aparițiile sale de milioane.

Și dacă tot a venit vorba de milioane, ei bine puțin știu că Denise Rifai este extrem de bogată. Aceasta conduce în prezent un bolid de lux, în valoare de peste 100.000 de euro, mai exact un Mercedes Benz. Înainte a avut tot mașini foarte scumpe, iar noua achiziție este cu adevărat impresionantă.

Denise Rifai este probabil milionară în euro datorită familiei din care provine

Întreaga garderobă a celebrei Denise Rifai valorează câteva sute de mii de euro. De altfel, actuala vedetă a Kanal D are poșete care valorează o avere, dar și ținute de brand, care costă mii de euro. Chiar și când iese la o simplă plimbare, ea optează pentru outfit-uri evaluate la mii de euro.

Denise Rifai are un salariu decent la Kanal D, dar nu și-ar putea permise luxul pe care-l afișează din acesta. Însă conturile ei sunt pline datorită familiei sale. Tatăl său este extrem de bogat. Acesta este iordanian și a studiat arhitectura în România. Chiar dacă este tradiționalist și și-a dorit ca fiica lui să-i urmeze sfaturile, aceasta a ales televiziunea, deși părinții s-au opus.

Dar asta nu înseamnă că au dezmonștenit-o. Nu! Denise trăiește doar în lux, conduce cele mai scumpe mașini și poartă ținute de mii de euro. Iar jobul este pentru ea mai mult o pasiune decât o sursă de bani, care să-i satisfacă toate capriciile, scrie Voxbiz.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...