Ambasada Rusiei la Berlin se plânge că ruşii sunt discriminaţi în Germania

Ambasada Rusiei la Berlin se plânge că ruşii sunt discriminaţi în Germania

Ambasada Rusiei la Berlin a anunţat sâmbătă că a primit sute de plângeri în ultimele trei zile de la ruşi din Germania care au susţinut că au primit mesaje de ameninţare, transmite dpa.

Maşini cu plăcuţe de înmatriculare ruseşti au fost avariate, iar elevi de şcoală ruşi s-au plâns că au fost insultaţi, au fost victimele unor discursuri ale urii, au fost intimidaţi şi bruscaţi fizic.

"Considerăm inacceptabile toate manifestările de discriminare şi de încălcare a drepturilor cetăţenilor noştri şi a populaţiei rusofone din Germania", a transmis ambasada rusă.

Agenţia rusă de presă Interfax a relatat că ambasadorul Serghei Neceaev a trimis un memorandum la Ministerul Afacerilor Externe din Germania în care a criticat discriminarea îndreptată împotriva ruşilor din Germania. Neceaev a cerut "un semnal clar din partea guvernului german... pentru a pune capăt acestei discriminări". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…