Amber Heard nu îi poate plăti lui Johnny Depp despăgubirile de 10,4 milioane de dolari - VIDEO

Amber Heard nu îi poate plăti lui Johnny Depp despăgubirile de 10,4 milioane de dolari - VIDEO

Johnny Depp a câştigat acest proces ultra mediatizat, chiar dacă juraţii au concluzionat că cele două vedete s-au defăimat reciproc.

Întrebată de postul NBC dacă clienta sa poate plăti 10,4 milioane de dolari despăgubiri, Elaine Bredehoft a răspuns: „Oh, cu siguranţă nu”. Avocata, care consideră că Amber Heard a fost „demonizată” de echipa juridică a actorului din „Piraţii din Caraibe”, a precizat că se bazează pe decizia de la apel. „Există o cantitate enormă de dovezi care au fost anulate în acest caz!, a adăugat ea.

Dacă Amber Heard nu va putea plăti suma decisă de juraţi, ar avea la dispoziţie mai multe opţiuni: potrivit unui specialist intervievat de CBS, ar putea face recurs, banii i-ar putea fi deduşi din comisioanele viitoare, ar putea declara falimentul personal sau Johnny Depp să renunţe la daune.

După aproximativ 13 ore de deliberări într-un tribunal de lângă Washington, cei şapte juraţi i-au dat dreptate lui Johnny Depp pe toate cele trei motive ale procesului său pentru defăimare , acordându-i 10 milioane de dolari daune şi 5 milioane de dolari despăgubiri agravate.

În mod clar, aceşti cinci bărbaţi şi două femei au simţit în unanimitate că Amber Heard a făcut declaraţii false descriindu-se ca fiind victimă a violenţei domestice şi că a acţionat „rău intenţionată”, chiar dacă nu şi-a numit fostul soţ în acel text din The Washington Post.

Instanţa din Fairfax, Virginia, a redus însă cuantumul despăgubirilor agravate la 350.000 de dolari în aplicarea sumei maxim legală în vigoare în stat, ceea ce a redus la 10,4 milioane suma datorată de Amber Heard fostului ei soţ. Juraţii au mai decis că Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, a defăimat-o pe Amber Heard, acordându-i-i o compensaţie financiară de 2 milioane de dolari.

Actriţa în vârstă de 36 de ani şi-a mărturisit „dezamăgirea” într-o declaraţie , după ce a fost anunţat verdictul. „Sunt devastată de faptul că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face faţă puterii, influenţei mult mai mari ale fostului meu soţ”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?