Amendă record, de 33 de milioane de euro, pentru patronul unui bar de pe o insulă grecească populară printre români

Amendă record, de 33 de milioane de euro, pentru patronul unui bar de pe o insulă grecească populară printre români

Sancțiunea primită de proprietarul unui bar de pe plaja din zona Panormos a insulei Mykonos este pentru o construcție neautorizată.

Insula Mykonos

Un proprietar de bar de pe insula Mykonos a fost amendat cu 22,5 milioane de euro pentru că a ridicat construcții neautorizate. În fiecare an însă va trebui să plătească alte 11 milioane de euro dacă acestea nu sunt desființate.

Proprietarul are dreptul la apel în termen de 10 zile. Odată finalizată, legea permite suspendarea activității dacă proprietarul nu procedează la demolarea structurilor ilegale/nepermise, scrie ekathimerini.com.

În plus față de amenda aplicată acestei unități, vineri a fost semnat un ordin de demolare a structurilor neautorizate la un bar de pe plajă din Psarou.

Ordinul a fost emis în urma inspecțiilor efectuate de Ministerul Mediului pe populara insulă de vacanță. Proprietarul din acest caz are, de asemenea, dreptul de a face apel în termen de 10 zile împotriva deciziei de demolare.

Potrivit inspectorilor, suprafețele care urmează să fie demolate depășesc 500 de metri pătrați.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”