Amenințat cu demiterea, Gino a acceptat amânarea meciurilor din etapa a 6-a pentru participantele în cupele europene

Amenințat cu demiterea, Gino a acceptat amânarea meciurilor din etapa a 6-a pentru participantele în cupele europene

Gino Iorgulescu le-a dat cu flit echipelor românești, dar acum a cedat

LPF a decis să amâne meciurile din etapa a 6-a ale celor trei echipe românești care participă în play-off-ul Conference League, FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Este pentru prima dată când Liga recurge la această măsură foarte uzitată în campionatele externe. Să nu fie prea târziu...

Cele trei echipe, care joia viitoare vor juca duelurile decisive pentru grupele Conference League, făcuseră o cerere de amânare a meciurilor din etapa 6 a Ligii 1, iar LPF le-a acceptat-o, conform informațiilor obținute de GSP.ro. Dar asta numai după ce patronul FCSB, l-a amenințat cu schimbarea pe Gino Iorgulescu, președintele LPF!

Toate cele 3 echipe au meciuri în deplasare în etapa 6: CFR Cluj cu Hermannstadt, CSU Craiova cu Chindia, FCSB cu FC Botoșani. Cele 3 partide vor fi reprogramate și se vor juca în luna septembrie.

Gigi Becali: „Lui Gino ar trebui să îi fie frică dacă nu amână meciurile”

Becali

Gigi Becali a avut câștig de cauză în meciul cu Gino

Vineri dimineața, Gigi Becali ceruse în direct la TV, pe Pro Arena, amânarea meciurilor, amenințându-l voalat pe Gino Iorgulescu, președintele LPF: „CFR, Craiova și noi am făcut cerere la Ligă să amâne meciul. Este inadmisibil. Cum adică, ăia (n.r. - Viking) amână două meciuri, dar noi nu putem? Lui Gino îi este frică, dar mai degrabă ar trebui să îi fie frică dacă nu amână. Toată lumea, toată presa sportivă și toată țara e împotriva lui dacă nu amână meciurile. Cine ține fotbalul? CFR, FCSB și Craiova, care fac spectacol.

Dacă nu amâni meciurilor celor mai tari echipe din România, du-te la Târgoviște, să te țină Târgoviște și Botoșani. Îi e frică de Rapid și Mititelu, echipe care au stat mai mult în B?

Eu cred că nu vor putea refuza cererile. Știți de ce? Am văzut comentariile voastre la toate meciurile. Cum pot norvegienii să amâne două meciuri la rând și noi nu? Trebuie să se țină cont de lucrurile astea, de ce vrea lumea fotbalului. E tot fotbalul împotriva lui. Noi te-am pus acolo, dar ești împotriva fotbalului? Păi, la viitoarele alegeri te dăm afară! Dacă nu ne ajuți...”.

FCSB, CFR Cluj și CSU Craiova au obținut rezultate modeste în primul tur al al play-off-ului Conference League: 1-2 cu Viking, 0-0 cu Maribor, respectiv 1-1 cu Hapoel Beer Sheva

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria