„America Express“: Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat un avantaj major, dar au fost acuzate că au trișat VIDEO FOTO

„America Express“: Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat un avantaj major, dar au fost acuzate că au trișat VIDEO FOTO

Cele două concurente au aruncat în luptă toate armele pentru a câștiga o amuletă, chiar dacă au încălcat regulamentul.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Diana Bulimar și Larisa Iordache, Bie Adam și mama ei au fost cele trei echipe care au intrat în cursa pentru a doua amuletă de pe Drumul Aurului. Miza a fost una foarte mare: un Joker (are oferea un avantaj important) și amuleta în valoare de o mie de euro.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, acuzate că au încălcat regulamentul FOTO Antena 1

Jocul a constat într-un puzzle, însă pentru a aduna piesele, care se aflau pe un lac, concurentele au avut foarte mult de vâslit. La un moment dat, Andreea Bălan a trișat și a sărit din barcă pentru a ajunge mai repede la o piesă din puzzle. Gestul ei le-a deranjat foarte tare pe adversare. Bie Adam, Diana și Larisa le-au acuzat de lipsă de fairplay și că ar au încălcat regulamentul pentru că au înotat în loc să vâslească. Din acest motiv, ele au și primit două minute de penalizare.

În timpul cursei, Andreea Antonescu a fost lovită în cap, din greșeală, cu vâsla, de coechipiera sa. „Stele verzi! Eu le-am văzut atunci. Apoi, cinci minute ea și-a cerut scuze“, a povestit Andreea Antonescu.

„America Express“: ce avantaj major a adus Jokerul

Totuși, cele două au reușit să câștige proba și amuleta și au avut dreptul de a-și alege Jokerul, fiind din nou acuzate că nu au jucat cinstit.

Pentru că au fost atente la culorile fiecărui Joker, au mers la sigur și au optat pentru cel verde, iar acest lucru i-a intrigat pe ceilalți concurenți.

Foarte șmechere Andreea și Andreea”, a spus Diana Bulimar. „Nu le interesează de reguli. Cred că fac regulile așa cum vor ele acum”, au comentat și Bordea și Cortea. „Așa ceva nu se face pentru că nu e corect față de noi“, a spus și Jean Gavril .

Andreea Antonescu și-a motivat alegerea spunând că aceasta este culoarea preferată a fiicei sale. Avantajul pe care l-au primit cele două este: „poți să folosești acest Jocker pentru a urca o poziție în clasament”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

5 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?