„America Express“: ce spun Andreea Antonescu și Andreea Bălan după ce au pierdut finala VIDEO FOTO

„America Express“: ce spun Andreea Antonescu și Andreea Bălan după ce au pierdut finala VIDEO FOTO

Cele două cântărețe au luptat umăr la umăr cu perechea Cătălin Bordea-Nelu Cortea, însă comedianții au câștigt competiția de la Antena 1.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au felicitat adversarii de la America Express

După 7.000 de kilometri parcurși în trei țări (Mexic, Venezuela și Columbia) și după multe probe, misiuni solicitante și momente tensionate , „America Express“ și-a desemnat câștigătorii din acest sezon . Cătălin Bordea și Nelu Cortea, considerați de fanii reality-show-ului unii dintre cei mai simpatici și mai buni concurenți din acest sezon, au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

În marea finală ei au luptat alături de Andreea Antonescu și Andreea Bălan, care au ținut pasul cu cei doi băieți până la finish. Chiar dacă au avut mici scăpări de-a lungul competiției, cele două și-au demonstrat ambiția și au ajuns până în marea finală . Chiar dacă au pierdut, cântărețele au recunoscut că Nelu Cortea și Cătălin Bordea au meritat pe deplin victoria.

Felicitări @bordeacatalin & @nelucortea. Cei mai buni au câștigat și cele mai ambițioase perechi au fost în finală. Ne bucurăm pentru locul 2 și pentru faptul că noi două, la 49 de kg, am luptat cot la cot cu niște bărbați puternici. A fost o experiență unică, pe care nu o voi uita niciodată!

Sunt mândră că nimic nu m-a doborât în această viață, că sunt ambițioasă și de fier atunci când trebuie să muncesc și să-mi ating țelul sau să obțin un loc pe podium, dar, totodată, această forță a mea, vine dintr-o sensibilitate profundă și aparte, pe care puțini o văd. Așa sunt eu și așa am reușit în viață. Mulțumesc pentru lecții“, a scris Andreea Bălan pe pagina ei de Facebook.

„America Express“: „A fost experiența vieții mele“

A fost greu, foarte greu, dar a fost clar experiența vieții mele! Ce am învățat de aici? Să știu să fiu om, cel mai important sfat pe care mi l-a dat și tata când eram micuță, să fiu umilă, empatică, nu că n-aș fi fost și până acum, dar interacționând cu atât de mulți oameni în competiție, oameni simpli care aveau nimic, doar o credință mare în Dumnezeu și cu toate astea tot ne ofereau ce aveau ei mai bun și mai frumos, chiar și sufletele lor, m-am convins încă o dată că nimeni și nimic nu mă poate opri, singura limită fiind fetițele mele.

Vă mulțumesc enorm pentru toată susținerea, toate mesajele de încurajare pe care mi le-ați trimis, legate de competiție și nu numai. Înseamnă mult pentru mine“, a scris Andreea Antonescu pe pagina ei de Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Citiți și judecați voi...

5 Foarte interesante amănunte...