Ana Morodan, moment de sinceritate: „În puii mei, nu conduc chiar bine! Țin mai mult la rochii, decât la mașini“ VIDEO

Ana Morodan, moment de sinceritate: „În puii mei, nu conduc chiar bine! Țin mai mult la rochii, decât la mașini“ VIDEO

Ana Morodan, influencerița care a fost reținută 24 de ore marți pentru mai multe infracțiuni în trafic, recunoaște cu o sinceritate dezarmantă că nu conduce chiar bine, având în vedere că, recent, a reușit performanța de a fi implicată în două accidente rutiere, la mai puțin de 30 de minute distanță.

Incidentul a avut loc la începutul lunii februarie, în Capitală. Ana Morodan a povestit că nu știe cum s-a întâmplat. Se grăbea să ajungă la un notariat, unde avea o programare la ora 10.00. Într-un clip video, aceasta a povestit că va trebui să se deplaseze o perioadă cu mașina de serviciu deoarece a fost implicată în două accidente.

Ana Morodan, "contesa digitală" FOTO Adevărul

"Nu un accident, ci două! Și nu ricoșate una într-alta. A făcut unul și încă unul, două într-o jumătate de oră! Mie mi s-a părut când am plecat de-acasă că ceva e în neregulă. În puii mei, nu conduc chiar bine! Mă duc pe stânga, pe dreapta, din cauza oboselii", a povestit Ana Morodan.

A absolvit Facultatea de Drept

Ana Morodan s-a născut în Arad, pe data de 19 ianuarie 1985. Deși a absolvit Facultatea de Drept, profesând ca avocat doar un an, Ana Morodan a devenit în ultimii ani un blogger de succes și un antreprenor pe măsură. După ce s-a mutat în București, viața ei s-a schimbat radical. De-a lungul timpului, vedeta a gestionat mai multe afaceri atât în online, cât și offline. Ana Morodan este numită „contesa digitală” datorită imaginii ei extravagante. Ea este adepta ținutelor spectaculoase și a bijuteriilor scumpe. În ultimii ani a cochetat și cu televiziunea, fiind moderatorul emisiunii „Nuntă cu Scântei' (Antena 1) și concurent în reality-show-ului „Asia Express”.

Reținută de polițiștii rutieri pentru 24 de ore

Marți, 28 martie, vedeta a fost reținută de polițiști, după ce a fost prinsă conducând cu permisul suspendat, băută și sub influența substanțelor psihoactive.

Morodan a fost reținută marți după ce în cursul zilei a dat de 2 ori nas în nas cu Poliția .

Inițial, a produs un accident, după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor, și i-a fost reținut permisul. Câteva ore mai târziu, în cursul serii, a fost oprită din nou în trafic. În plus, în urma testării, s-a constatat că aceasta consumase atât alcool, cât și substanțe psihoactive.

Conform Poliției Capitalei, la data de 28 martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale.

După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat.

În acest context, polițiștii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde și de această dată a refuzat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

Prinsă de două ori în aceeași zi

Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoană de sex femeiesc.

După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că, femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

În urma unei coliziuni în trafic petrecută anul trecut, Ana Morodan scria pe Instagram că nu i-a păsat niciodată de mașini la fel de mult cât îi pasă de rochiile sale.

Mașină lovita Morodan FOTO Instagram

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...