Analfabeta dracului! Dăncilă în fața colegilor socialiști din PE: „Jandarmerița a fost bătută cu bestialitate de PROTESTANȚI!”

Analfabeta dracului! Dăncilă în fața colegilor socialiști din PE: „Jandarmerița a fost bătută cu bestialitate de PROTESTANȚI!”

Analfabeta dracului! Dăncilă în fața colegilor socialiști din PE: „Jandarmerița a fost bătută cu bestialitate de PROTESTANȚI!” Europarlamentarul Cătălin Ivan a scris, pe Facebook, că premierul Viorica Dăncilă a spus în dezbaterea din grupul socialist din PE că la protestele din 10 august „jandarmerița a fost bătută cu bestialitate de protestanți”.

 „Tocmai am aflat de la Viorica Dăncilă, în plenul Grupului S&D, că jandarmerița a fost „bătută cu bestialitate de protestanți””, a scris, miercuri, pe Facebook, europarlamentarul Cătălin Ivan.

El a adăugat că speră ca traducătorii să fi înțeles că premierul a vrut să spună „protestatari”.

„Sper că traducătorii au înțeles că este vorba de protestatari. Să nu intrăm într-un conflict religios”, a precizat Ivan.

Se pare ca Viorica Dancila nu si-a dat seama de greseala facuta, iar europarlamentarul Catalin Ivan a corectat-o.

"Primul lucru in discursul meu a fost sa o corectez. Sa ii spun ca este vorba despre protestatari, nu protestanti", a declarat Catalin Ivan pentru Ziare.com.

Premierul Viorica Dancila se afla miercuri in cea de a doua zi a vizitei de lobby la Bruxelles, unde are intalniri cu grupurile politice din Parlamentul European.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria