Anca Țurcașiu, apariție incendiară la aproape 51 de ani

Anca Țurcașiu, apariție incendiară la aproape 51 de ani

Anul trecut, Anca Țurcașiu a divorțat de cel care i-a fost alături timp de 22 de ani. Fosta pereche are împreună un fiu, Radu Alexandru, în vârstă de 21 de ani, student al Facultății de Inginerie Spațială din București.

Cu toate acestea, frumoasa artistă pare că a depășit trauma separării de medicul Cristian Georgescu și a ales să petreacă o vacanță minunată în Republica Dominicană. Marea o caracterizează pe vedetă, ea alegând deseori să-și petreacă concediile unde este cald și bine.

„Iubesc marea! Dintotdeauna. Copil fiind, mergeam cu părinții mei la Năvodari cu cortul, pe care-l montam pe plajă. Trei săptămâni. Ca să ne trezim cu marea în nări', a scris Anca, pe Instagram acum ceva timp.

Cu un zâmbet frumos și larg, Anca Țurcașiu a postat pe contul său de Facebook câteva fotografii în care radiază de fericire și se bucură din plin de plajă și de soare. Deși va împlini în curând 51 de ani, frumoasa cântăreață a ales să poarte un costum de baie din două piese și o rochie vaporoasă și scurtă care i-au scos în evidență corpul impecabil care poate fi invidiat de multe femei mult mai tinere decât ea.

Fotografiile au primit numeroase aprecieri și comentarii pozitive, semn că este iubită și are în continuare alături publicul larg. Pandemia nu i-a pus piedici vara ce tocmai a trecut, ea fiind invitată la evenimentele unui hotel de lux de pe litoral și mai mult de atât ține cursuri de dezvoltare personală pentru adolescenți. SURSA:  Avantaje

Foto:  Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 „Nu vreau sa fiu ăla din diaspora care se crede cu nasul pe sus, dar las-o dracului de treabă”

3 Andrei Caramitru șterge pe jos cu Nicușor Dan

4 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

5 Un fascinant material despre istoria Pământului... Ce s-ar fi întâmplat acum 591 de milioane de ani...