Anchetă internă la Ambulanța Bucureşti-Ilfov după o acuzaţie privind o intervenţie necorespunzătoare a unui echipaj al Ambulanţei

Anchetă internă la Ambulanța Bucureşti-Ilfov după o acuzaţie privind o intervenţie necorespunzătoare a unui echipaj al Ambulanţei

O anchetă internă va fi făcută la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov în cazul unei intervenţii care nu s-ar fi desfăşurat conform protocolului, a declarat pentru AGERPRES, vineri, managerul instituţiei, Alis Grasu.

"Intervenţia nu a fost conform protocolului de traumă. (...) Are loc o anchetă internă. Am referatul în faţă", a spus doctorul.

Potrivit managerului, se va cere notă explicativă personalului care a făcut intervenţia. "Comisia de disciplină se va întruni, probabil, luni sau marţi, urmând toţi paşii legali", a mai spus Grasu. Ea a susţinut că se va întocmi un dosar care va fi trimis la Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.

"Din punctul de vedere al respectării protocolului de abordare, va trebui să decidă OAMGMAMR", a mai spus medicul. Ea a afirmat că este vorba de un asistent medical, bărbat, care a participat la intervenţie.

"Vom munci în continuare şi vom face tot posibilul ca astfel de cazuri să nu mai fie" a mai afirmat Alis Grasu.

Precizarea a apărut după ce în presă au apărut informaţii referitoare la o intervenţie necorespunzătoare a unui echipaj al Ambulanţei în cazul unei femei care ar fi fost victima unui accident rutier. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...