Andreea Marin, disponibilă pentru 4000 de euro! Cu negocieri, o aduci la 2400!

Andreea Marin, disponibilă pentru 4000 de euro! Cu negocieri, o aduci la 2400!

Andreea Marin, disponibilă pentru doar 4000 de euro! Cu negocieri, o aduci la 2400!

Vedeta TVR a făcut o investiție destul de mare, dar nu are emoții, fiind convinsă că va ajunge să facă profit într-un timp foarte scurt. A cumpărat o casă aproape de vila în care locuiește, pe care a renovat-o și a amenajat-o astfel încât să poată fi închiriată pentru proiecte video sau foto.

„De fapt, nu e casa mea, e noul meu loc de muncă, vecin cu casa mea. Aici am amenajat un loc special, pentru ca oricine vine să facă un set de fotografii profesionale sau o filmare, să se poată aranja, punem la dispoziție tot ce este necesar pentru păr, pentru machiaj, pentru unghii”, a explicat Andreea Marin pentru i mpact.ro.

Câți bani costă să o aduci pe Andreea Marin la un eveniment

Jurnaliștii au aflat câți bani primesc cele mai cunoscute vedete din România pentru o apariție la un eveniment.

„Dan Negru și Andreea Marin primesc chiar și 4.000 de euro. Tarifele lor sunt de 2.500-4.000 de euro. Dan Negru prezintă inclusiv petrecerile studenților, dar acolo cere doar 1.000 de euro, e singurul loc unde nu taxează mult. A refuzat nunțile, este prea obositor să stea toată noaptea, plus că, din acest tip de petreceri, nu ies prea mulți bani”, au mai spus apropiații celor două vedete TV.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina