Andreea Prisăcariu, baie în mare la 8 grade Celsius! Jucătoarea e rebela tenisului românesc VIDEO

Andreea Prisăcariu, baie în mare la 8 grade Celsius! Jucătoarea e rebela tenisului românesc VIDEO

Jucătoarea de tenis Andreea Prisacariu (22 de ani), ocupanta locului 402 WTA, a făcut baie în mare, deși termometrele arătau doar 8 grade Celsius. Ea dovedește mereu că este nonconformistă convinsă.

Prisacariu este supranumită rebela tenisului românesc! Jucătoarea care a debutat în 2022 pentru naționala de Billie Jean King Cup a României are în acest moment în jur de 30 de tatuaje pe corp. Acum, Andreea Prisacariu s-a dezbrăcat în costum de baie și a intrat în apă la 8 grade Celsius! Cineva a filmat-o pe sportivă, iar aceasta a urcat filmulețul pe rețelele de socializare: „Recuperare la 8 grade!”, a spus Prisacariu în descrierea imaginilor.

După numeroasele retrageri ale jucătoarelor noastre de top din echipa reprezentativă, sportiva din Iași a jucat pentru România în meciul cu Polonia din Billie Jean King Cup, contra liderului mondial Iga Swiatek, fiind spulberată cu 6-0, 6-0. Prisacariu nu a mai jucat niciun meci oficial de aproape o lună. Ultima partidă disputată de româncă a avut loc la turneul de la Valencia (Spania), scor 1-6, 2-6 cu Jessica Bouzas Maneiro (Spania, 192 WTA).

Andreea, o apariție mereu surprinzătoare. Foto Facebook

Andreea, o apariție mereu surprinzătoare. Foto Facebook

Dacă pe teren lucrurile nu stau prea bine, în social media Andreea Prisăcariu e campionă. Ea a revenit în forță în mediul online, unde șia expus noi tatuaje. ”Le-ați observat? Mi-am mai făcut patru!”, a scris Andreea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

4 VIDEO Imagini greu de privit cu patronul chinez și angajații săi africani...

5 Rusia, oameni buni...