Andrei Nicolescu: „Vlad Iacob se face de râs. O dă în penibil”. Ce l-a enervat pe acționarul dinamovist

Andrei Nicolescu: „Vlad Iacob se face de râs. O dă în penibil”. Ce l-a enervat pe acționarul dinamovist

Administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob, a ținut azi o conferință de presă în care a încercat să sublinieze că în cadrul clubului sunt disensiuni, dar nu la nivelul unui război pe față. Unul dintre cei atinși, Andrei Nicolescu, președintele clubului şi unul dintre fondatorii Red&White, a dat însă cărțile pe față, arătând că nu mai e cale de împăcare între părți.

Andrei Nicolescu e convins că Dinamo se va debarasa de Vlad Iacob. Foto ProSport

“Este încă o dovadă de egocentrism. Cu un singur din declaraţia dânsului sunt de acord. Interesele personale nu trebuie să primeze la Dinamo. Doar că el nu gândeşte. Eu cred că Vlad se face singur de râs, dar este treaba lui. Din toată echipa, toţi care suntem acolo, toţi suntem nebuni? Este încă o dovadă de egocentrism, este încă o perioadă scurtă. Asta se va încheia”, a declarat Andrei Nicolescu pentru Fanatik Superliga.

Este treaba lui ce declară. Într-o societate normală, cineva care lucra în interesul acţionarilor putea ieşi cu astfel de declaraţii? Nu suntem într-o societate normală. Dânsul este egocentric. Nu se vede decât pe dânsul. Dacă el consideră că interesul lui este mult mai important să fie cu drept de semnătură decât interesul lui Dinamo. Se luptă pentru postul ăsta, pentru că, într-adevăr, este singurul post pe care l-a deţinut vreodată.

Va răspunde pentru aceste declarații

Eu sper ca în ceasul al 13-lea să îşi dea seama că se face de râs. Să plece demn . El răspunde şi o face din postura de oficial al clubului. El va răspunde pentru aceste declaraţii. Pe data de 17 august este data la care a fost convocată AGA. Dânsul este posibil să o dea în penibil şi să conteste hotărârea, dar ar fi de un penibil absolut”, a spus Andrei Nicolescu.

Cu câteva minute mai devreme, Vlad Iacob recunoștea în cadrul unei conferințe de presă că are divergențe de opinie cu acționarul Andrei Nicolescu. ”Sunt niște divergențe de viziune și cred că, într-o echipă, scopul și viziunea ar trebui să fie comune. Cred că persoanele cu expertiză trebuie să fie cele care coordonează proiectul, iar între mine și Red&White, dar mai ales între mine și domnul Andrei Nicolescu, e o incompatibilitate conceptuală, de viziune, de conduită, de abordare și de implementare”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”