Andy Murray, al doilea finalist la turneul Masters de la Madrid

Andy Murray, al doilea finalist la turneul Masters de la Madrid

Tenismanul scoțian Andy Murray, al doilea favorit, va juca finala turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Madrid cu spaniolul Rafael Nadal, după ce l-a învins pe japonezul Kei Nishikori, cap de serie numărul patru, cu 6-3, 6-4, în semifinala disputată sâmbătă seara în cadrul competiției cu premii totale de 4.185.405 euro. Nadal, al treilea favorit, trecuse tot sâmbătă de cehul Tomas Berdych, cap de serie nr. 6, cu 7-6 (3), 6-1.

Rafa Nadal îl conduce pe Murray cu 15-5 la meciurile directe și s-a impus în ultimele două dueluri, anul trecut, în sferturile Mastersului de la Roma, cu 1-6, 6-3, 7-5 și în semifinale la Roland Garros, cu 6-3, 6-2, 6-1.

Nadal a câștigat ultimele două titluri la Mutua Madrid Open, având în total patru trofee cucerite în capitala Spaniei, iar Murray unul singur, în 2008. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...