Andy Murray, în semifinalele Openului Australiei

Andy Murray, în semifinalele Openului Australiei

Tenismanul britanic Andy Murray, campionul olimpic en titre, s-a calificat în semifinalele Openului Australiei, primul turneu de Mare Șlem al anului, grație victoriei în patru seturi, 6-3, 6-7 (5), 6-2, 6-3, înregistrate în fața spaniolului David Ferrer, miercuri la Melbourne. Murray, numărul 2 mondial, îl va avea ca adversar în semifinale pe câștigătorul partidei dintre croatul Milos Raonic și francezul Gael Monfils.

Britanicul reușește să acceadă, astfel, pentru a șasea oară în ultimii șapte ani în penultimul act al competiției de la antipozi. El a disputat de patru ori finala Australian Open, fără să reușească să câștige niciodată trofeul.

Anul trecut, Andy Murray a fost învins în finală de sârbul Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, în fața căruia s-a înclinat în patru seturi (7-6, 6-7, 6-3, 6-0).

De menționat că fratele lui Murray, Jamie, a reușit la rândul său să se califice în semifinalele probei de dublu masculin de la Melbourne, unde face pereche cu brazilianul Bruno Soares.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...