Angela Rusu e gravidă în același timp cu fiica ei. La rândul său, are un frățior de 3 ani, din partea tatălui de 72 de ani

Angela Rusu e gravidă în același timp cu fiica ei. La rândul său, are un frățior de 3 ani, din partea tatălui de 72 de ani

Anul 2021 vine cu multe bucurii în casa Angelei Rusu. Artistei i se măreşte familia cu doi membri. Ea şi fiica cea mare, Larisa, sunt însărcinate şi vor naşte fetiţe peste câteva luni. Diferenţa dintre bebeluşi este de numai cinci săptămâni. relatează  Click.ro

“Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o aşteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulţumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut. Maria o va chema pe fetiţă, e un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut şi evenimente, pot să cânt în continuare, nu am greţuri, nu am nici un alt disconfort”, a mărturisit Angela (46 de ani) pe canalul ei de YouTube, la finele săptămânii trecute.
Mama vitregă este cu 15 ani mai tânără decât Angela

Celebra cântăreaţă de muzică populară  şi soţul ei, Marius, vor deveni părinţi pe 1 iunie, atunci a fost programată cezariana.

Însă bucuria va fi la dublu, pentru că şi fata cea mare a brunetei, şi anume  Larisa (25 de ani) , de profesie psiholog, care e căsătorită de trei ani şi locuieşte în Sibiu, este şi ea însărcinată şi va naşte tot o fetiţă, la finalul lunii aprilie.

“Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună”, ne-a spus Angela Rusu.

Cântăreaţa are un frăţior de doar 3 ani

Pentru că i se va extinde familia, ea a cumpărat un apartament pe două etaje anul trecut şi a reuşit să îl şi mobileze.

Camera fetiţei e gata, iar acum nu îi mai rămâne decât să se bucure de această perioadă unică în viaţa fiecărei femei.

Deşi atmosfera poate părea una atipică, să nu uităm că Angela are şi un frăţior mai mic, de câţiva anişori.

Tatăl ei, în vârstă de 72 de ani, s-a căsătorit cu o superbă brunetă de 31 de ani, care i-a dăruit un băieţel, în anul 2017.

4-angela_rusu_si_sotul_ei_copy.jpg

Marius este cel de-al doilea soţ al Angelei

“Tata este forţă, ca să zic aşa. Eu îl respect foarte mult şi e genul de bărbat care ştie să se comporte cu o femeie şi să o facă să se simtă ca o regină. Are o familie frumoasă, o soţie bună şi au un copil tare reuşit. Mă bucur şi eu de fericirea lor. Pentru mine este important să îmi văd părintele fericit”, ne-a spus Angela!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina