Angelina Jolie mărturisește că nu există nimic bun în a fi singură

Angelina Jolie mărturisește că nu există nimic bun în a fi singură

Actrița Angelina Jolie este de părere că "nu există nimic bun" în situația de a fi singură, după despărțirea de fostul soț Brad Pitt, potrivit unei declarații acordate ziarului elvețian SonntagsBlick și citat de EFE.

"Nu există nimic care să-mi placă. Nu este ceva ce îmi doream", a spus Jolie, care a precizat că nu există nicio latură pozitivă în actuala ei stare de singurătate, dimpotrivă. "E greu să fii singur", a mărturisit actrița care a explicat că timp de un an nu a putut turna sau filma vreun film pentru că a fost nevoită să se ocupe de copiii săi.

"Acum încep să-mi găsesc din nou echilibrul potrivit între viața mea de acasă și profesie. Orice mamă știe cât este de greu acest lucru, iar pentru mine este și mai greu. Ador să fiu mamă. Am nevoie de timp pentru a mă regăsi pe mine însămi", a subliniat actrița.

Angelina Jolie a declarat că cei șase copii ai săi, trei adoptați — Maddox, Pax și Zahara — și trei biologici — Shiloh și gemenii Knox și Vivienne — "sunt extraordinari" și că a emoționat-o faptul că s-au sprijinit reciproc după despărțirea părinților lor.

"Mai ales frații mai mari i-au ajutat pe cei mici și m-au sprijinit și pe mine. Este liniștitor că fiii mei sunt atât de uniți și că au grijă unii de alții. Acest lucru îmi dă liniște, pentru că va veni ziua când eu nu voi mai fi lângă ei", a spus Jolie.

Actrița a confirmat că ea și Pitt vor păstra reședința de la Miraval, din Provence (sud-estul Franței), care are o podgorie și care produce vin și a mărturisit că în curând va fi culeasă noua recoltă.

Jolie a vorbit și despre noul său film despre o fetiță din Cambodgia pe nume Loung, pe care fiul său Maddox o cunoștea bine când trăia în această țară, înainte de a fi adoptat. 'Mad' a luat parte la investigațiile pentru film și a participat și la editare, de aceea apare pe generic ca "producător executiv".

În ce privește viitorul, Angelina Jolie a dezvăluit că nu respinge ideea scrierii unei cărți având ca subiect violența sexuală asupra femeilor.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

3 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

4 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS

5 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!