ANI: Directorul Administrației Piețelor Sector 2, în incompatibilitate

ANI: Directorul Administrației Piețelor Sector 2, în incompatibilitate

Agenția Națională de Integritate a constatat că Daniel Ion Popescu, fost consilier local, în prezent director general al Administrației Piețelor Sector 2 București, s-a aflat în incompatibilitate.

Potrivit unui comunicat al ANI, Daniel Ion Popescu s-a aflat în stare de incompatibilitate întrucât, în perioada deținerii mandatului de consilier local (2008-2012) în cadrul Consiliului Local Sector 2, SC Damira Invest Group SRL (societate comercială unde soția acestuia a deținut calitatea de asociat) a încheiat 47 contracte comerciale de furnizare de produse (achiziții directe — facturi în valoare totală 198.181.68 lei) cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 (instituție publică aflată în subordinea Consiliului Local al sectorului 2), încălcând astfel dispozițiile art.90, alin.(1) și (2) și art.91, alin.(3), teza I din Legea nr.161/2003.

ANI l-a declarat în incompatibilitate și pe Ion Curelaru, fost primar al orașului Bălcești, județul Vâlcea, deoarece acesta a deținut simultan, în perioada 1 septembrie 2012 — 30 iunie 2014, funcția de primar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic "Petrache Poenaru".

De asemenea, Domnosie Lațcu, viceprimar al comunei Marga, județul Caraș-Severin, s-a aflat în incompatibilitate, în perioada 25 iunie 2012 — 18 octombrie 2016, când a deținut simultan funcția de viceprimar și calitatea de comerciant persoană fizică.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Foarte interesante amănunte! / Păcăliți de ucraineni și de hărțile vechi și depășite, rușii trag după ținte false și se omoară între ei

5 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!