ANI: Un consilier local din județul Bacău nu poate justifica 89.000 euro

ANI: Un consilier local din județul Bacău nu poate justifica 89.000 euro

Agenția Națională de Integritate a anunțat că a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 384.446 lei (89.647 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de Costinel Ștefăniță Manea, consilier local și fost primar al comunei Săucești, județul Bacău.

Potrivit unui comunicat al ANI transmis marți, Costinel Ștefăniță Manea a fost primar al comunei Săucești în perioada 2008-2012, fiind în prezent consilier local.

În acest caz, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Bacău, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de Costinel Ștefăniță Manea.

AGERPRES/(AS — autor: Eusebi Manolache, editor: Claudia Stănescu, editor online: Simona Aruștei)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”