ANI: Valentin Boldea, fost director executiv al DSP Galați, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 2011-2012

ANI: Valentin Boldea, fost director executiv al DSP Galați, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 2011-2012

Fostul director executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Galați Valentin Boldea s-a aflat în incompatibilitate între 4 februarie 2011 și 10 aprilie 2012, când a deținut în paralel și funcția de medic în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei", a anunțat marți Agenția Națională de Integritate (ANI).

"Boldea Valentin a încălcat, astfel, dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003, potrivit căruia funcționarii publici nu pot deține alte funcții și nu pot desfășura alte activități, remunerate sau neremunerate (...) în cadrul autorităților sau instituțiilor publice", se precizează într-un comunicat al ANI transmis marți AGERPRES.

Valentin Boldea, care este fratele fostului deputat Mihail Boldea, deține în prezent funcția de consilier în cadrul DSP Galați.

"Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază — de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Boldea Valentin nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare", se mai arată în comunicatul ANI.

AGERPRES/(AS — autor: George Onea, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...