ANOFM organizează 103 programe de formare profesională la nivel naţional în luna martie

ANOFM organizează 103 programe de formare profesională la nivel naţional în luna martie

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) va organiza în luna martie un număr de 103 programe de formare profesională pentru 1.651 de persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi de cea a Municipiului Bucureşti, potrivit unui comunicat al instituţiei remis luni AGERPRES.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează următoarele calificări: operator introducere validare şi prelucrare date - program de formare pentru 112 persoane; lucrător în comerţ - program de formare pentru 104 persoane; femeie de serviciu - 102 persoane; ajutor bucătar - 99 persoane; competenţe cheie - comunicare în limba română - 99 persoane; inspector (referent) resurse umane - 97 persoane; îngrijitor spaţii verzi - 87 persoane; agent de securitate - 62 persoane; instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze - 59 persoane; frizer - 56 persoane.

Cele mai multe persoane înscrise la aceste cursuri sunt în judeţele Dâmboviţa (210 persoane), Vrancea (196 persoane) şi Mureş (115 persoane).

Persoanele interesate de înscrierea la aceste cursuri de formare se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro, la secţiunea "Persoane fizice/Cursuri de formare profesională". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Băsescu, în depresie după condamnarea Ioanei / Fostul președinte a izbucnit în plâns la momentul aflării veștii …

2 VIDEO Imagini spectaculoase / Morun de 140 de kilograme eliberat în Dunăre, după ce polițiștii de frontieră au g…

3 VIDEO Da-n morții mă-tii nu te duci tu, infractorule? / Vîntu: „Doamna Șoșoacă face ce ar trebui și tu să faci”

4 Amănunte picante de la violul anului! / Cum a atras-o milionarul „Ureche” în apartament pe fosta „logodnică” a l…

5 VIDEO Proștii care ne conduc / Crezând că sunt protestatari pentru dosarul 10 august, și a pus-o, ministrul Stel…