Antonia a comis-o iar!

Antonia a comis-o iar!

Antonia a comis-o iar! Artista a publicat pe pagina sa de Instagram o serie de fotografii din Franța, acolo unde se află alături de partenerul său de viață, Alex Velea, în dreptul cărora a lăsat și o descriere în limba franceză, ce-i drept, scrisă greșit.

În dreptul postării de pe Instagram, Antonia a transmis următorul mesaj: „Bon jour! Oui! Oui!”, unde se poate observa că salutul franțuzesc a fost scris greșit din punct de vedere ortografic, forma corectă fiind „Bonjour!”.

Ei bine, internauții nu au putut trece cu vederea greșeala pe care Antonia a făcut-o și au corectat-o imediat în comentarii.

Nu este prima dată când artista se confruntă cu astfel de situații, de-a lungul timpului, a fost ironizată pentru că nu stăpânește limba română, deși este născută în România, însă a crescut în SUA.

„Câteodată sunt tristă sau mă simt frustrată pentru că am multe lucruri de spus. Dacă pot să mă exprim așa cum mă simt mai confortabil, adică în engleză, pot să vorbesc ore-n șir. Dacă merg aici la emisiuni, podcasturi sau interviuri și vorbesc în română, tind să mă închid, nu am nimic de spus, devin timidă, am anxietate, pur și simplu îngheț și nu mai am mare lucru de spus. Mă frustrează pentru că mi-aș dori să fiu exact așa cum sunt eu. Mare parte din asta vine din traume.

Știu că sună dramatic, dar nu știu cum să explic altfel, pentru că în trecut mulți au râs de mine pentru că nu știam să vorbesc bine românește. Îmi spuneau: 'Ești proastă, ești doar frumoasă, dar nu ai nimic în cap, nici nu știi să vorbești corect'. Toate astea m-au făcut extrem de nesigură, îmi e teamă că o să fac greșeli. De multe ori mă gândesc că, cine vrea să înțeleagă, o va face, cine vrea să mă urască, o să o facă. Asta m-a determinat să nu mai vreau să mai apar în public. Am vrut doar să vă spun lucrurile astea la care mă gândesc destul de mult", a povestit Antonia pe InstaStory, acum ceva timp, scrie protv.ro .

Sursă foto: Instagram/ Antonia


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?