Antonio Sefer, în lacrimi după atacurile din Israel. Mijlocașul s-a adăpostit într-un buncăr: „Nu am crezut că pot trăi așa ceva!”

Antonio Sefer, în lacrimi după atacurile din Israel. Mijlocașul s-a adăpostit într-un buncăr: „Nu am crezut că pot trăi așa ceva!”

Antonio Sefer, mijlocașul transferat de Hapoel Beer Sheva de la Rapid, a mărturisit pentru GSP.ro că este puternic afectat de situația din Israel, unde organizația palestiniană Hamas a lansat un atac militar, cu mii de rachete la primele ore ale dimineții.

Antonio Sefer. FOTO arhivă

După ce, la ora 06.30 dimineața (ora Israelului), teroriştii palestinieni din organizația Hamas au lansat mii de rachete asupra civililor, zeci de militanți palestinieni s-au infiltrat pe teritoriul israelian din Gaza.

Civilii din zonele sudice și centrale sunt obligați să rămână lângă adăposturi, iar în zona din jurul Fâșiei Gaza, în interiorul adăposturilor. Printre ei, și Antonio Sefer, mijlocașul transferat de Hapoel Beer Sheva de la Rapid.

„Frate, plâng”

Cluburile israeliene le-au interzis jucătorilor străini din Israel să vorbească despre situația tensionată din țară, aflată sub asediu încă de la primele ore ale dimineții, însă românul Antonio Sefer s-a destăinuit printr-un mesaj transmis prin intermediul GSP.ro.

„Frate, plâng, n-am crezut că pot trăi așa ceva. Nu-s bine deloc. Mi-au dat voie să vin acasă. Mă rog ca totul să se termine repede. Acum s-a mai liniștit, cred că au răspuns cei din Israel. Mă rog să se termine și să nu pățească nimeni nimic. Nu spun mai multe, nu știu dacă am voie să vorbesc”, a transmis Antonio.

Antonio Sefer s-a adăpostit într-un buncăr împreună cu câțiva vecini, suporteri ai echipei la care este legitimat.

Amintim că brațul armat al mișcării islamiste palestiniene Hamas a lansat sâmbătă dimineață circa 5.000 de rachete împotriva Israelului, în timp ce un „număr nedeterminat” de membri ai săi s-au infiltrat pe teritoriul statului evreu dinspre Fâşia Gaza. Operațiunea, numită „Potopul Al-Aqsa”, este cel mai mare atac împotriva Israelului din ultimii ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?