Anunț de angajare a unei bone: 7.500 de euro pentru 6 săptămâni. Cerințele care i-au descurajat pe doritori

Anunț de angajare a unei bone: 7.500 de euro pentru 6 săptămâni. Cerințele care i-au descurajat pe doritori

Anunțul de angajare a unei bone suna extrem de tentant la prima vedere! Cerințele postului însă, i-au determinat pe doritori să se gândească de două ori.

Salariu de 7.500 de euro pentru o bonă FOTO Shutterstock

Anunțul a fost făcut de un cuplu din Austria. Cei doi urmează să devină părinți, în luna iulie, motiv pentru care au început deja căutările unei bone.

Salariul tentant, condițiile, nu prea

Pentru o perioadă de șase săptămâni de lucru, viitorii părinți sunt dispuși să ofere suma de 7.500 de euro. Mai precis, ei au specificat în anunț faptul că oferă 250 de euro pentru o singură zi de lucru, potrivit site-ului heute.at .

Făcând un calcul al unei săptămâni cu 5 zile de lucrătoare, totalul este de 7.500 de euro. Banii ar putea fi chiar mai mulți , pentru că anunțul de angajare nu menționează vreo zi liberă, în respectivul interval, de șase săptămâni.

Familia austro-americană, care locuiește în regiunea Carintia, în sudul Austriei, a anunțat că ar urma să aducă pe lume o fetiță, cel mai probabil în data de 7 iulie.

Plata generoasă vine însă cu câteva condiții.

Se lucrează între 12 și la 18 ore pe zi”, iar anunțul nu spune nimic nici despre zile libere, nici despre asigurarea de sănătate.

În cele 12-18 ore de muncă pe zi, bona se va ocupa de baia bebelușului, schimbarea scutecelor, adormit, spălatul hainelor, igienizare și pregătirea biberoanelor, plimbări în aer liber, crearea unei rutine optime de somn pentru bebeluș și documentarea creșterii în greutate. Se cere, de asemenea, ca bona să aibă experiență cu nou-născuți.

Cunoașterea limbii engleze este un avantaj, dar nu este necesară, aceeași precizare fiind făcută și pentru limba germană.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Marius, un tânăr de 29 ani, abia făcuse nunta și aștepta un copil. În noaptea exploziei ținea locul unui coleg

2 „Sunt șocat, sunt consternat și, în același timp, debusolat” / Dorian Popa, țepuit de milionarul Donca

3 „Sunt recunoscătoare pentru această șansă“ / Fiica lui Robert Turcescu a semnat contract cu PRO TV

4 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

5 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA