Anunț de angajare a unei bone: 7.500 de euro pentru 6 săptămâni. Cerințele care i-au descurajat pe doritori

Anunț de angajare a unei bone: 7.500 de euro pentru 6 săptămâni. Cerințele care i-au descurajat pe doritori

Anunțul de angajare a unei bone suna extrem de tentant la prima vedere! Cerințele postului însă, i-au determinat pe doritori să se gândească de două ori.

Salariu de 7.500 de euro pentru o bonă FOTO Shutterstock

Anunțul a fost făcut de un cuplu din Austria. Cei doi urmează să devină părinți, în luna iulie, motiv pentru care au început deja căutările unei bone.

Salariul tentant, condițiile, nu prea

Pentru o perioadă de șase săptămâni de lucru, viitorii părinți sunt dispuși să ofere suma de 7.500 de euro. Mai precis, ei au specificat în anunț faptul că oferă 250 de euro pentru o singură zi de lucru, potrivit site-ului heute.at .

Făcând un calcul al unei săptămâni cu 5 zile de lucrătoare, totalul este de 7.500 de euro. Banii ar putea fi chiar mai mulți , pentru că anunțul de angajare nu menționează vreo zi liberă, în respectivul interval, de șase săptămâni.

Familia austro-americană, care locuiește în regiunea Carintia, în sudul Austriei, a anunțat că ar urma să aducă pe lume o fetiță, cel mai probabil în data de 7 iulie.

Plata generoasă vine însă cu câteva condiții.

Se lucrează între 12 și la 18 ore pe zi”, iar anunțul nu spune nimic nici despre zile libere, nici despre asigurarea de sănătate.

În cele 12-18 ore de muncă pe zi, bona se va ocupa de baia bebelușului, schimbarea scutecelor, adormit, spălatul hainelor, igienizare și pregătirea biberoanelor, plimbări în aer liber, crearea unei rutine optime de somn pentru bebeluș și documentarea creșterii în greutate. Se cere, de asemenea, ca bona să aibă experiență cu nou-născuți.

Cunoașterea limbii engleze este un avantaj, dar nu este necesară, aceeași precizare fiind făcută și pentru limba germană.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”