Anunț important! Pasagerii care ajung pe Otopeni din zonele afectate de coronavirus vor completa un scurt chestionar și vor fi asistați de personal medical

Anunț important! Pasagerii care ajung pe Otopeni din zonele afectate de coronavirus vor completa un scurt chestionar și vor fi asistați de personal medical

Anunț important! Pasagerii care ajung pe Otopeni din Italia din zonele afectate de coronavirus vor completa un scurt chestionar și vor fi asistați de personal medical.

Pasagerii care vin România din Italia, din zonele afectate de coronavirus, dinspre Milano, Bergamo, Treviso și Torino, vor intra în țară pe fluxul destinat zborurilor charter, vor completa un scurt chestionar și vor fi asistați de personal medical, anunță Compania Națională de Aeroporturi București.

Redăm mai jos integral comunicatul CNAB:

”Pana la stabilirea unor masuri suplimentare din partea autoritatilor din domeniul sanatatii publice, pasagerii care sosesc la aeroportul Henri Coanda din zonele din Italia afectate de coronavirus (pentru moment, cele dinspre Milano, Bergamo, Treviso, Torino) vor intra în țară pe fluxul destinat zborurilor charter.
La intrarea in tara, acesti pasageri vor completa un scurt chestionar cu datele de identificare si alte informatii relevante. Ei vor fi asistati de personalul medical al DSU.
Va vom tine la curent privind orice noi informatii, pe masura ce le vom primi”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?