Apariție publică a lui Putin: liderul de la Kremlin poartă un palton și trage cu o armă cu lunetă VIDEO

Apariție publică a lui Putin: liderul de la Kremlin poartă un palton și trage cu o armă cu lunetă VIDEO

O înregistrare video, care a fost publicată, joi, pe rețelele sociale, îl arată pe liderul de la Kremlin în timp ce trage cu o armă model SVD.

Putin a tras cu o armă model SVD. Foto: Captură video Twitter

Imaginile, cu președintele rus culcat pe burtă, purtând un palton, în timp ce trage cu o armă cu lunetă, au fost filmate cu ocazia unei vizite pe care a efectuat-o la un teren de instrucție pentru militarii mobilizați în regiunea Riazan, situată în sud-estul Moscovei.

„Putin a ieșit din buncăr să tragă în naziști imaginari”, se arată în descrierea clipului publicat pe pagina de Twitter a publicației Nexta.

Este pentru prima oară de la anunțul mobilizării parțiale a sute de mii de rezerviști, când președintele rus privește exercițiile de instruire ale civililor chemați să ajute ofensiva rusă în Ucraina, conform Agerpres .

La un stand de tir, Vladimir Putin a tras cu o armă automată, purtând o casă de protecţie pe urechi şi cu un palton negru pe umeri, conform imaginilor difuzate la televiziunea rusă.

Liderul de la Kremlin a vorbit cu unii dintre militarii mobilizaţi . „Noroc!", i-a spus liderul rus unuia dintre ei, lovindu-l pe spate.

Conform agenţiilor de presă ruseşti, Vladimir Putin a participat inclusiv la exerciţiile de formare tactică sau de izolare a unui incendiu de proporţii.

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, care se afla și el la terenul de instrucție, i-a făcut o prezentare liderului rus cu privire la formarea a sute de rezervişti mobilizaţi, au relatat agenţiile ruseşti.

Președintele rus a anunţat, miercuri, 21 septembrie mobilizarea parţială a 300.000 de rezervişti pentru a încerca limitarea avansului forțelor ucrainene în Ucraina.

Conform unei cifre pe care au anunțat-o vinerea, 222.000 de persoane au fost deja mobilizate, printre care 16.000 sunt deja în „unităţi implicate în lupte" în Ucraina.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria