Aproape 1.000 manifestanți au plecat într-un marș prin toate cartierele din Piatra Neamț

Aproape 1.000 manifestanți au plecat într-un marș prin toate cartierele din Piatra Neamț

Aproape o mie de manifestanți protestestează sâmbătă seara în jurul orei 19,00, la Piatra Neamț, pentru a patra zi consecutiv, împotriva adoptării de către Guvern a proiectului de lege referitor la grațiere și a Ordonanței de Urgență de modificare a Codurilor penale.

*LIVE UPDATE Protest București: Manifestanții au înconjurat Palatul Parlamentului; merg spre Piața Victoriei (FOTO/VIDEO)

Oamenii s-au strâns în fața Casei de Cultură și spre diferență de zilele trecute, când au plecat în marș doar în centrul orașului, de această dată au plecat într-un marș prin toate cartierele municipiului.

Manifestanții au pancarte pe care sunt mesaje împotriva Guvernului, a președintelui PSD Liviu Dragnea precum și împotriva ordonanțelor. De asemenea, protestatarii strigă mesaje împotriva PSD, dar au și mesaje de susținere pentru DNA. De asemenea, oamenii cer în timpul marșului tuturor locuitorilor din Piatra Neamț să se alăture protestului.

Coloana de manifestanți este flancată de jandarmi și polițiști, însă la fel ca în serile precedente, protestul se desfășoară pașnic.

Protestul este autorizat de Primărie și pentru seara de duminică, 5 februarie, cu punct de întâlnire în față la Casa de Cultură.

AGERPRES / (A — autor: Gabriel Apetrii, editor: Marius Frățilă, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...