Arad: 23 de percheziţii efectuate la domiciliile unor persoane suspecte de trafic de droguri de risc

Arad: 23 de percheziţii efectuate la domiciliile unor persoane suspecte de trafic de droguri de risc

Procurorii DIICOT Arad împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Arad au efectuat, marţi, 23 de percheziţii în judeţele Arad şi Timiş la domiciliile unor persoane bănuite că s-ar ocupa cu traficul de droguri de risc.

Potrivit DIICOT, 13 percheziţii au avut loc pe raza judeţului Arad, iar 10 pe raza judeţului Timiş, într-o cauză ce vizează destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

"În urma acţiunii au fost identificate cantităţi de droguri de risc - cannabis, seminţe de cannabis, cântare, grindere, o armă şi muniţia aferentă, sume de bani, în valută şi lei, din care 1.500 euro falşi", se precizează într-un comunicat al DIICOT remis AGERPRES.

La sediul DIICOT - Biroul Teritorial Arad au fost conduşi, în vederea audierii, un număr de 18 suspecţi.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul IPJ Arad şi Timiş, al ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Timişoara şi SCCO Caraş-Severin şi al jandarmilor din cadrul IJJ Arad şi Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. AGERPRES / (AS - autor: Sorin Blada, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă